Keurslager de Graaf, al jaren een begrip in Spakenburg
Keurslager de Graaf is al jarenlang een vertrouwd gezicht in het hart van Spakenburg. Wat begon als een traditionele slagerij is inmiddels uitgegroeid tot een moderne, ambachtelijke Keurslager met een passie voor kwaliteit, smaak en service. Al generaties lang staat onze familie voor écht goed vlees. Van generatie op generatie
Van generatie op generatie
Sinds een paar jaar hebben Wesley en Louisa de slagerij van hun vader overgenomen. Van jongs af aan namen broer en zus regelmatig een kijkje in de keuken van de slagerij. De liefde voor het ambacht is er letterlijk met de paplepel ingegoten. Samen met hun toegewijde team, met oog voor kwaliteit en klantgerichtheid, zetten zij nu de familietraditie voort. Waar Louisa het vertrouwde gezicht is in de winkel, zorgt Wesley voor het reilen en zeilen achter de schermen in de slagerij.
Keurmerk Keurslager, kwaliteit gegarandeerd
Als Keurslager zijn wij aangesloten bij de Vereniging van Keurslagers en dragen wij trots het Keurslager-keurmerk. Dat betekent dat wij meerdere malen per jaar streng worden gecontroleerd, door onze vereniging én een onafhankelijk kwaliteitsbureau, op punten zoals hygiëne (HACCP), versheid, assortiment, vakkennis en uitstraling.
Eerlijk vlees, puur bereid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers: rundvlees van Dikbil-runderen (Landelijke Hoeve), Zeeuws Scharrelvarken en Wellfoort-kip. In onze eigen worstenmakerij en rokerij bereiden we grillworst, Spakenburgse metworst en vleeswaren volgens eigen recepten. Voor elke dag en elk moment
Of je nu op zoek bent naar een smakelijke maaltijd, een feestelijk BBQ-pakket of een stevig stuk vlees: bij Keurslager de Graaf vind je het. In de winkel én via onze webshop bieden we service en kwaliteit waar je op kunt rekenen.