Eigen worstenmakerij en rokerij
Bij Keurslager de Graaf maken we onze worsten en vleeswaren nog gewoon zelf. In onze eigen worstenmakerij en rokerij werken we dagelijks met aandacht aan producten die écht onderscheidend zijn in smaak en kwaliteit.
Huisgemaakte specialiteiten
Van rookworst tot leverworst en gekookte ham: alles wordt ambachtelijk bereid volgens eigen receptuur. Dankzij jarenlange ervaring, de juiste kruidenmengsels en een zorgvuldig bereidingsproces weten onze producten zich al generaties lang te onderscheiden.
Onze beroemde grillworst
Onze huisgemaakte grillworst is een begrip in het dorp en ver daarbuiten. Vers van de grill, stevig van smaak en heerlijk sappig. Heerlijk om warm te eten bij de borrel of koud op brood. Je kunt kiezen uit drie varianten:
- » Grillworst naturel, de klassieke favoriet
- » Grillworst met kaas , extra smeuïg met een hart van gesmolten kaas
- » Grillworst kip, lichter van smaak, maar net zo vol en kruidig
Roken zoals het hoort
In onze rokerij geven we producten hun kenmerkende geur en smaak. Met zorgvuldig geselecteerde houtsoorten en gecontroleerde rooktijden zorgen we voor die herkenbare, ambachtelijke smaak waar onze klanten keer op keer voor terugkomen.